sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Viiden minuutin hiljaisuus

Äitini on kuollut.

Hän lähti viimeiselle matkalleen (tai mitä kukakin nyt haluaa uskoa) ihan pari päivää sitten. Nyt olen meidän suvustamme vanhin elossa oleva henkilö. Uskomatonta ajatella. Kauheaa.

Kovin ovat nämä sanatkin niin turhan kuuloisia. Miten tästä nyt kirjoittaa. Miten mistään enää sanoo ja kirjoittaa ylipäätänsä mitään? Miksi maailma ei pysähtynyt samalla kun rakkaani sydän? Päässä soi Kaija K:n biisistä pätkä.

"Se on jotenkin turhaa, viiden minuutin hiljaisuus ja taas kaikki pauhaa
ohikulkijat vain etsii omaa rauhaa
turhan arkinen tilaisuus, viiden minuutin hiljaisuus"

Minua ei olla jätetty hetkeksikään yksin, koska läheiset pelkäävät mitä voisin itselleni tehdä. Ahdistaa. Ja haluaisin tehdä juuri sitä kaikkea mitä ympärilläni pelätäänkin. Ja olenkin vahingoittanut itseäni. Maltillisesti jos niinkään nyt voi sanoa. Mutta. Ahdistaa tämä vellova huoli.


7 kommenttia:

 1. Otan osaa. Olen todella pahoillani. Mitään muuta en nyt tähän tilanteeseen oikein osaa tai halua sanoa, sen aika on sitten myöhemmin kun olet saanut käsitellä suruasi. Hyvä ettet ole jäänyt nyt yksin, tarvitset kuuntelijaa ja ihan vain seuraa vaikkei sinusta välttämättä tällä hetkellä tuntuisi siltä.

  VastaaPoista
 2. Jaksamisia ja osanottoni. Isälläni on juuri löydetty "jotain" haimasta, keuhkoista ja kyljestä. Tällä viikolla selvinnee mitä se on. Toivottavasti ei tuo kirottu S.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille jotka muistivat kommentilla. Yritän jaksaa, jos en muuten niin siksi, että äiti haluaisi minun tekevän niin. Ja Seppä, toivon todella että tulokset eivät tule takaisin isona S:nä. Voimia sinulle ja isällesi.

  VastaaPoista
 4. Voi ei, osanottoni. Voimia sinulle.

  VastaaPoista
 5. rakas Nathusii, olen niin pahoillani sun puolesta. En voi tietää miltä sinusta tuntuu, mutta toivon, että saat voimia vielä jatkamaan eteenpäin. koita jaksaa, kiltti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Riri noin ihanasta ja lämpimästä toivotuksesta. <3

   Poista