tiistai 11. kesäkuuta 2013

Tällaista taas ja ollaan vaan.

Tänään sain itseni vihdoin hoitamaan passini uusimisen tulevaa Budapestin matkaa varten. Kylläpä stressasi, kaikki viraliset tahot ovat aina jotenkin vaivaannuttavia ja rankkoja. Mutta tulipa tehtyä, päivän toiminta kiintiö täytetty. Äsken katselin kämppääni epätoivon vallassa, ei täytä tämä luukku minun käsitystä siedettävästä ihmisasumuksesta. Mutta haistatin kaikelle paskat ja avasin siiderin. Juu, ei hyvä juoda masentuneena jne, mutta haistatin sillekin paskat. Juuri nyt, juuri tässä, tarvitsen tuota kuivaa omppusiideriä ja tupakkaa. Sinne meni seitsemän kuukauden tupakoimattomuus, mutta arvatkaas mitä? HAISTATAN SILLEKIN PASKAN!

Ei ehkä erityisen kypsää toimintaa, mutta nyt tuntuu siltä että juuri haluan olla vastuuton, vähän typerä ja vain olla. Onko se muka niin väärin?

1 kommentti:

  1. Minullakin on joinakin päivinä lipsunut tupakkalakko, tosin minusta tuntuu että meillä taitaa olla nyt muuta mietittävää. Alkoholittomuuskin vain raastaa jos siitä ei ole itselle mitään hyötyä. Pääasia on rentoutus.

    Kauhea päihdemyönteisyys meneillään. Toivottavasti lapset ei ota kommentistani mallia.. :D

    VastaaPoista